Suvi Saari - Visuaalista suunnittelua ja toteutustaYrityksesi tulee näkyä - muuten asiakkaat eivät löydä luoksesi. Yritysilmeen tulee olla uskottava, yhtenäinen ja mieleenpainuva.

Jos tarvitset apua visuaalisen ilmeen suunnittelussa tai haluat uudistaa näkyvyyttäsi netissä, voin auttaa!


Toimin oululaisessa osuuskunta Floustonissa, tehtäviäni ovat visuaalinen suunnittelu, pelikonseptointi ja -suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu ja käytettävyyskonsultointi.

Tarjoan asiakkaalleni kokonaisuuden, jossa sekoittuvat yhteen visuaalisuus, käytettävyys, tarkoituksenmukainen sisältö ja asiakaslähtöisyys. Tarvittaessa tartun kameraan ja tuotan tarvittavat kuvamateriaalit.

Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle parhaiten sopiva ratkaisu!image

Kauneuspiste Salon Miyabi: www.salonmiyabi.fi

- Web-sivut

Yrityksen web-sivut kaipasivat uudistusta, joten suunnittelimme uuden raikkaamman ilmeen, uudistimme tekstit ja lisäsimme sisältöä ja toiminnallisuutta. Sivustolle mm. tuotiin lisää kuvamateriaalia, lisättiin facebook-linkkaus ja hakukoneominaisuudet. Yrityksellä oli olemassa valmis värimaailma jota sivut toistavat. Logo uudistettiin sivustoa varten kolmiulotteisilla efekteillä. (Impelementointi: Eija Saranpää/Flouston).

image

Pilailukauppa Pila-Pala: www.pilapala.com

- Logo, web-sivut, grafiikkaa, käyntikortti, teippaukset, valokuvausta

Pila-Palalle suunnittelimme kokonaan uuden yritysilmeen, joka asiakkaan toiveiden mukaan käytti lilan ja pinkin sävyjä. Logossa jatkoimme aluperäistä linjaa valitsemalla aiheeksi peikon, mutta suunnittelimme kokonaan uuden ja iloisen peikkopojan. Teimme kaupalle nopeasti mainossivun nettiin (toteutus: Eija Saranpää), mutta laajempi web-sivusto on työn alla. Se tehdään WordPress-alustalle, jotta asiakas voi helposti itse muokata sisältöä, esim. laajentaa tuotelistauksia. Sivut skaalautuvat näytön mukaan.

image

Lasten synttäripalvelu Vihreä Tiikeri: www.vihreatiikeri.fi

- Logon toteutus, web-sivut, valokuvaus

Tälle uudelle yritykselle toteutimme asiakkaan vision mukaisen web-sivuston ja logon. Sivut skaalautuvat laitteen koon mukaan, joten esim. mobiililaitteilla sivuston lukeminen on ongelmatonta. Toteutuksessa päädyimme ns. "one-lineriin", jossa koko sisältö on samalla sivulla - suosikki ainakin heille, jotka pitävät enemmän rullaamisesta kuin linkkien klikkailusta. Kävimme myös kuvaamassa prinsessa- ja merirosvojuhlia ja tuotimme kuvamateriaalin sivustolle. (Impelementointi: Eija Saranpää).

image

Pitopalvelu Lempeät Eväät: www.tainalempea.fi

- Logo, web-sivut, grafiikkaa, käyntikortti, flyer, sisältösuunnittelua, dokumenttipohjat

Yritykselle suunniteltiin asiakkaan lempivärien ja "retro-tyylin" mukainen visuaalinen ilme. Pakettiin kuului logo, flyer-mainos, käyntikortti ja dokumenttipohjat. Lisäksi suunnittelimme ja toteutimme yritykselle web-sivut, sekä työstimme tekstisisällöt ja valokuvamateriaalit yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tässä projektissa plussaa oli se että pääsimme mukaan myös ideoimaan yrityksen markkinointia laajemminkin, sekä ideoimaan uusia palveluita! (Impelementointi: Eija Saranpää).

image

Belle Games: http://www.bellegames.net

- Grafiikkaa, UI-suunnittelua, käytetävyyskonsultointi

Peliyritys tarvitsi uuteen peliinsä ikoneita ja tuotegrafiikkaa. Castle Defender-pelin kehitysprojektissa tehtäviini kuului myös käyttöliittymäsuunnittelua ja käytettävyyskonsultointia.

image

Sandra Marketing: www.sandramarketing.fi

- Lehtimainoksia ja julisteita

Kenkien maahantuoja tarvitsi kenkämerkki-kampanjaansa lehtimainoksia Eeva-lehteen. Tämän projektin puitteissa pääsin tutustumaan syvemmin printtigrafiikan maailmaan. Lehtimainosten pohjalta tuotettiin myös julisteet kenkämerkkiä myyville liikkeille.

image

BonWell Intelligence: www.bonwellin.com

- Logo

Tuore hyvinvointialan ja tekniikan yritys BonWell Intelligence tilasi logon, jonka tuli ilmentää yrityksen ideologiaa ja arvoja, joita ovat: liike eteenpäin, voima ja rohkeus, terveys, selkeys, raikkaus ja eteerisyys. Logo versioitiin eri medioille, ja siitä luotiin kolme eri väriversiota (väri, musta ja valkoinen).

image

Omia projekteja

Esimerkkejä luonnoksista, malleista, ehdotuksista, työn alla olevista omista projekteista...Olen aiemmin työskennellyt mm.simulointi-insinöörinä, työkalukehittäjänä ja käyttöliittymäsuunnittelijana (12 v.) Foustonin perustamisen myötä (2010) pääsin keskittymään digimediaan, joka on aina ollut suuri kiinnostuksen aihe: olen suunnitellut ja toteuttanut web-sivuja, tehnyt graafista suunnittelua sekä painoon että sähköiseen mediaan, sekä konsultoinut käyttöliittymiin liittyvissä asioissa.

Nämä hallitsen: GIMP, Inkscape, Adobe Photoshop, HTML5, css, jScript, WordPress, UCD (Käyttäjälähtöinen suunnittelu), responsiivinen suunnittelu ja toteutus, graafinen suunnittelu, printtivaatimukset.

Koulutus: FM/Tietojenkäsittelytiede (Digitaalinen media).

Palvelut
  • Web-sivut
  • Logot
  • Mainokset
  • Käyntikortit
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • -kysy lisää!

Ota yhteyttä
  • suvi@flouston.fi
  • p.040 4186 283

Flouston